Hermed inviteres til konferencen

UNGE MED MATEMATIKVANSKELIGHEDER – OPFØLGENDE FORANSTALTNINGER & VÆRKTØJER

Torsdag den 20. marts 2014 kl. 9.30 – 16.00 på Hjørring Gymnasium og HF-kursus

Brian ButterworthProf. Brian Butterworth fra London er hovedtaler ved konferencen. Arrangørerne er meget stolte og glade for, at det har kunnet lade sig gøre at tiltrække denne kapacitet til lejligheden. Brian Butterworths forskning i dyskalkuli og matematikvanskeligheder er , og hans besøg i Danmark er udelukkende for at deltage konferencen i Hjørring.

Se hele invationen med program her.

Konferencen henvender sig til under visere og matematikvejledere i folkeskolen og i ungdoms- og voksenuddannelserne. Den er arrangeret af det regionale projekt ”Unge med svære matematikvanskeligheder – Dyskalkuli”, støttet af Region Nordjylland.